Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Akay’dan Mahalle ziyaretleri

Başkan Akay’dan Mahalle ziyaretleri

Akay salgın uyarısı yapıyor, halkın sorunlarını dinliyor

“Halkin önceliklerine göre hizmet üretiyoruz”

Muhtar Doru’dan Baskan Akay’a hizmet tesekkürü

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, salgin sürecinde “Yeni normal” olarak tanimlanan dönemde hayatin kontrollü olarak sürmesi hedefine uygun olarak Mahalle halkini ziyaret ve hizmet denetimlerini sürdürüyor.  

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in Belediye yetkilileri ile gerçeklestirdigi ziyaret ve denetimlerin mekani Ismetpasa Mahallesi oldu. Baskan Akay’i Mahallede Ismetpasa Mahalle Muhtari Mehmet Sirin Doru karsiladi. Halkin istirakiyle açik hava toplantisina dönen ziyarette, Baskan Akay, Muhtar Doru ve Belediye yetkilileri Mahallede yapilmis hizmetleri denetledi, Taziye evi yapilabilmesi için yer bakildi. Muhtar Doru bazi yollarin tahrip oldugunu ve Mahalle parkinin, bakiminin düzenli yapilmasi ve kontrolü için personel talep etti.

BASKAN AKAY PANDEMI UYARISI YAPTI, SORUN DINLEDI

 Halkin taleplerini de dinleyen Baskan Akay, ilk olarak pandemi nedeniyle tüm vatandaslarin maske, mesafe ve hijyen kurallarina azami ölçüde uymasi gerektigini animsatti. Belediye olarak yapilan tüm is ve islemlerin halkin yasam kalitesini daha da artirmak için yaptiklarini aktaran Baskan Akay “Yapilacak hizmetlerin önceliklerini Muhtarlarimizin ve dolayisiyla halkimizin taleplerine göre belirliyoruz. Kisitli imkânlarda, öncelikle en çok ihtiyaç duyulan isi yapmak amacimiz. Bu konuda Muhtarlar ve halkimiz bize yol gösteriyor. Rutin asfaltlama ve diger hizmetlerimizi de 96 mahallemize esit sekilde götürmeye devam edecegiz” diye konustu.

MUHTAR DORU’DAN BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Baskan Akay ve beraberindekiler daha sonra Mahalle parkina geçti. Burada vatandasin çay ikramini kabul eden Baskan Akay öneri ve talepleri dinleri. Mahallelerine yapilan hizmetlere deginen Ismetpasa Mahallesi Muhtari Mehmet Sirin Doru ise, yapilmis olan ve önümüzdeki süreçte yapilacak hizmetler için de Baskan Akay’a tesekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı